Wie zijn wij

Wij zijn een ouderenzorgorganisatie met acht locaties in Haarlem en Heemstede: zeven woonzorgcentra en een revalidatiekliniek. Meer dan 600 cliënten voelen zich bij ons thuis, of ze nu enkele weken bij ons revalideren of jarenlang bij ons wonen. Ruim 800 medewerkers en 300 vrijwilligers bieden hen liefdevol een helpende hand. Wij hebben hart voor zorg. We vinden het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk het leven kunnen voortzetten dat zij gewend zijn. Dat ze kunnen wonen of verblijven zoals zij dat willen, in een comfortabele omgeving die veilig en vertrouwd voelt, met ondersteuning die bij hen past. Daarom sluiten wij onze zorg en dienstverlening, binnen alle mogelijkheden, aan op de wensen en leefwereld van onze cliënten.

Leuk dat je wilt weten wie wij zijn! Onze namen zijn Shanna, Marjet en Lisa en wij werken als vrijwilligerscoördinatoren voor Stichting Sint Jacob. Ons werk bestaat uit het matchen van vraag en aanbod tussen vrijwilligers en locaties van Sint Jacob.

Jij bent op zoek naar leuk en uitdagend vrijwilligerswerk en onze cliënten zijn blij met vrijwilligers die nét dat beetje extra brengen. Wij maken graag kennis met jou om samen een mooie match te maken. Kijk snel bij de vacatures of er een leuke vacature is die bij je past, of stuur ons vrijblijvend een berichtje (mail of app). We kijken graag met je mee naar een functie waar je energie van krijgt!

Even voorstellen...

Shanna

Vrijwilligerscoördinator Haarlem en Heemstede
06 - 30 51 11 53

Marjet van der Huls

Vrijwilligerscoördinator Haarlem en Heemstede
06 - 82 91 32 03

Lisa Kuiper

Vrijwilligerscoördinator Haarlem en Heemstede
06 - 82 90 96 11