Wie zijn wij

Bij Sint Jacob begrijpen we dat één levensfase niet uw hele verhaal vertelt. En dat wij beter voor u kunnen zorgen als we u goed kennen. Want uw leefwereld vormt onze zorg.

Op acht locaties in de regio Zuid-Kennemerland kunnen ouderen bij ons wonen of revalideren. Onze medewerkers bepalen samen met u en uw naasten welke zorg u ontvangt. Zo sluit onze zorg goed aan bij uw wensen en kunt u uw leven zo veel mogelijk voortzetten zoals u het gewend bent.

Leuk dat je wilt weten wie wij zijn! Onze namen zijn Hedwig, Renske en Shanna en wij werken als vrijwilligersmakelaars voor Stichting Sint Jacob. Ons werk bestaat uit het matchen van vraag en aanbod tussen vrijwilligers en locaties van Sint Jacob.

Jij bent op zoek naar leuk en uitdagend vrijwilligerswerk en onze cliënten zijn blij met vrijwilligers die nét dat beetje extra brengen. Wij maken graag kennis met jou om samen een mooie match te maken. Kijk snel bij de vacatures of er een leuke vacature is die bij je past, of stuur ons vrijblijvend een berichtje (mail of app). We kijken graag met je mee naar een functie waar je energie van krijgt!

Even voorstellen...

Shanna

Vrijwilligersmakelaar Haarlem en Heemstede
06 - 30 51 11 53